Vi tilbyder

Team dag

Formål: At styrke relationer og samarbejdet i teamet.

Metode: Ingen ”talende jakkesæt”, men korte oplæg med efterfølgende praktisk jordnær træning og involvering af deltagerne.

Indhold:

 • DISK – Forståelse og indsigt i hinandens værdier.
 • Psykologisk tryghed (at give kulturen et sprog).
 • Praktisk træning i ovenstående.
 • Praktiske råd til hvordan energiniveauet ved egen hjælp kan styrkes.
 • Workshop; Synliggøre hvad der virker og hvad/hvordan det kan forbedres i teamet når vi taler samarbejde, og effektivitet.

Efter seminaret:

 • Adfærd/vaner/relationer tager tid at ændre på, hvorfor et struktureret opfølgningsforløb er vigtig.
 • Konkret vil opfølgningen have en længde på 4 måneder, med følgende elementer:
 1. Gennemførsel af 4 pulsmålinger, en hver måned, hvor vi gennem små målinger (der tager under 1. min. at besvarer), måler og dokumentere hvordan deltagerne, individuelt som gruppe, lykkes med at eksekvere og udleve det på seminaret aftalte.
 2. Et fysisk opfølgningsseance/statusmøde med træner af ca. 2 timers varighed i efter 3 måneder, hvor vi med udgangspunkt i resultat fra pulsmålingerne, gør status samt drøfter indsatser på evt. forbedringsområder.
 3. Ubegrænset individuel telefonsparring for deltagerne på seminaret af træneren, i de 4 måneder pulsmålingerne løber. Deltagerne vil kunne have individuelle behov for sparring, som tilgodeses med denne model.
 4. Der vil blive udarbejdet en rapport med forløbsbeskrivelse og anbefalinger til hvordan sikre at aftalerne fra seminaret bliver praktiseret efter

Varighed: 1 dag med max. 12 deltagere.


Referencer

“Vi har brugt Anders Bech til at styrke sammenholdet i teamet på 12 personer.  Hans undervisning og ”staldtips” oplevede vi som meget praktisk brugbart. Forløbet har klart styrket relationerne i vores Team Telecom, , hvilket har en positiv indflydelse på sammenholdet og samarbejdet i gruppen. Jeg kan anbefale Anders Bech, til et effektivt forløb i øjenhøjde der styrker kommunikationen og sammenholdet i teamet.”

Peter Guldborg
Afdelingschef
Telecom A/S


“Vi har brugt Anders Bech fra firmaet Willcan til at styrke samarbejdet i afdelingen. Hans metoder og undervisning oplevede vi som meget ”i øjenhøjde”, og meget praktisk brugbart. Vi er helt sikker som team, rykket tættere sammen i bussen efter dette forløb, hvilket har en positiv indflydelse på sammenholdet og samarbejdet i gruppen. Jeg vil anbefale Anders Bech, hvis målet er at styrke samarbejdet i teamet.”

Henrik Rolsted
Afdelingschef
CBRE Teknisk Servicepartner A/S

Hvorfor Willcan?
Har du spørgsmål?