Hvem er Willcan?

Om Anders Bech

Min faglige baggrund er uddannelsen som Civiløkonom, løbende suppleret med en række voksen pædagogiske uddannelser. Men mit vigtigste aktiv er de mangeårige praktiske erfaringer jeg har fået gennem mit arbejde med danske virksomheder. Erfaringer med at gøre en forskel med den viden, jeg tilegner mig og udvikler.

Jeg startede Willcan op i 2005 for at kunne udleve det jeg tror mest på giver udvikling, nemlig din adfærd. At styrke adfærden vil ofte give bedre resultater, end at tilfører yderligere ”management værktøjer”. At udfordre adfærden/kommunikationen kritisk og identificere, hvad der skal til for at gøre den bedre. Mange kurser er gammel vin på nye flasker, med det er måden du udfører det tillærte på, som afgør effekten. !

Jeg tror ikke på at det er nok at være ”rejsende i sund fornuft”. Udvikling af mennesker/organisationer kræver:

  1. Værktøjer/gode råd, hvor kompleksiteten er tilpasset den praktisk mulighed for at udleve det tillærte. Mange mennesker vil gerne udvikle sig, men har ikke overskuddet til at udleve det i praksis, efter kurset.
  2. Opfølgning, opfølgning, opfølgning
  3. Hårdt arbejde. Forskellen på talent og succes, er også her- hårdt arbejde.

Mit motto er ”Det skal virke”, og det bliver bedst opfyldt ved at følge ovenstående 3 leveregeler.
Endelig samarbejder jeg med dygtige underleverandører og kan levere den bedst mulige analyse kombineret med god sparring med jer og evt. bidrage til den gode inddragelse af ledelsen i arbejdet både før, under og fremover.

Om Willcan

Hos Willcan tror vi på adfærd før værktøjer. Mange kurser er ofte “gammel vin på nye flasker”. Det er derfor ikke så meget din evne til teknisk at forstå diverse værktøjer der er afgørende. Det er din evne til at bruge disse værktøjer med positiv effekt gennem din adfærd, som er afgørende.

Vores vigtigste fokus er derfor altid at styrke din evne til at skabe positive relationer. Det nytter ikke at du teknisk har forstået “værktøjet eller modellen”, hvis du ikke, gennem din adfærd, formår at bruge værktøjet med positiv effekt. Hvis modparten ikke har tillid til dig, ikke finder dig troværdig, ikke har respekt for dig, så betyder det knap så meget for resultatet at du er faglig dygtig, har et godt produkt, etc. Derfor har vi så meget fokus på at du, gennem din adfærd, formår at skabe positive relationer til de mennesker du ønsker at påvirke/samarbejder med.

At styrke din adfærd (personlighed) vil give dig bedre resultater, end at udstyre dig med diverse “management værktøjer”.

Såfremt du er enig i ovenstående holdninger til træning af personlig udvikling, og gerne vil prøve effekten på dig selv, kan vi varmt anbefale Willcans kurser.

Det tilbyder vi
Har du spørgsmål?