Det siger kunderne

Torben BertelsenServiceleder, CBRE Teknisk Servicepartner A/S
Read More
"Jeg syntes ikke at mødebooking, specielt til nye kunder, er særligt morsomt. Så jeg var lidt spændt da jeg deltog på træningen i mødebooking hos Anders Bech fra Willcan. Jeg blev dog positiv overrasket. En god og praktisk træning, med gode råd, i trygge omgivelse, resulterede i at jeg på dagen fik booket 2 møder, begge var nye potentielle kunder, hvoraf jeg forventer at den ene bliver en fast kunde. Jeg synes det virkelig gav gode redskaber til min personlige udvikling inden for møde booking / kold kanvas. Kan mega anbefales hvis du vil have nogle gode tips og motivation til din mødebooking."
Helle Brandt IlkjærProjektassistent, CBRE Teknisk servicepartner
Read More
Mest af alt har kurset udviklet som menneske, på en måde hvor jeg stadig er mig med mine værdier men alligevel er et helt andet menneske. Det gjorde mig enormt klog på hvem jeg er som person og har gjort at jeg meget bedre rummer mig selv. Jeg har fået en større forståelse for andre og hvor de kommer fra og dermed fået nogle værktøjer til en bedre kommunikation. Jeg har meget mere ro i maven når jeg tilgår opgaver og kurset har virkelig lært mig at det er sundt og ikke farligt at komme ud af sine comfortzoner, for det er virkelig der udviklingen i stor grad sker. Jeg har fået mere selvtillid, rummelighed og glæde – både i arbejdslivet og privat. Jeg føler i den grad at kurset har udviklet potentialet i mig som menneske. Hvor jeg før altid var stille, deltager jeg nu aktivt med min mening. "Kurset har udviklet mig i en sådan grad at jeg har fået nye muligheder og en større kontaktflade i organisationen på mit arbejde."
Peter GuldborgAfdelingschef, CBRE Teknisk Servicepartner, Telecom
Read More
"Jeg har brugt Anders Bech fra firmaet Willcan til at styrke relationerne og samarbejdet mellem afdelingerne. Hans undervisning og ”staldtips” oplevede vi som meget praktisk brugbart. Forløbet har klart styrket relationerne i vores Team Telecom, , hvilket har en positiv indflydelse på sammenholdet og samarbejdet i gruppen. Jeg kan kun anbefale Anders Bech, såfremt man ønsker et effektivt forløb i øjenhøjde der skal styrke kommunikationen og sammenholdet i teamet.."
Henrik RolstedAfdelingschef, CBRE teknisk Servicepartner A/S
Read More
"Vi har brugt Anders Bech fra firmaet Willcan til at styrke samarbejdet i afdelingen. Hans metoder og undervisning oplevede vi som meget ”i øjenhøjde”, og meget praktisk brugbart. Vi er helt sikker som team, rykket tættere sammen i bussen efter dette forløb, hvilket har en positiv indflydelse på sammenholdet og samarbejdet i gruppen. Jeg kan kun anbefale Anders Bech, såfremt man ønsker et effektivt forløb der skal styrke samarbejdet i teamet.."
Steen N. JensenEngineering Director SPX Cheese, SPX Flow Technology Denmark A/S
Read More
"Personligt syntes jeg at de 3 dage var meget struktureret, effektive og med en enorm god dialog(konstruktiv).En af årsagerne til dette tror jeg at vi var et lille antal deltagere, og vi kom meget omkring hver enkelt. Det var helt tydeligt fra starten at man ikke kunne "gemme" sig på kurset, og dette gjorde at alle deltog maksimalt.Kursus materialet var rigtigt godt ,gennemarbejdet og derfor var resultatet på kurset også derefter.Helt igennem et kanon kursus som jeg kun kan anbefale."Kurserne er alle præget af en dejlig vekselvirkning mellem teori og praktiske øvelser, så deltagerne får læringen ”ind under huden”. Og vi har sjældent andet end meget positive tilbagemeldinger fra deltagerne på grund af den meget praksis orienterede undervisning, som tillige er præget af god stemning og godt humør."
Henrik Herum & Ulrik RiisEjerledere, Ø.S.G A/S
Read More
"Da vores virksomhed gennem flere år er ekspanderet, måtte vi indse at behovet for ledelsesmæssige evner blev større og på et højre niveau. Vi indgik en aftale med Willcan v/Anders Bech om deltagelse i kurset ”praktisk gennemslagskraft”. Kurset som skulle give os de nødvendige ledelsesmæssige redskaber, til at løse dagligdags opgaver på det personalemæssige plan. Vi må tilkendegive at kurset indfriede absolut vores forventninger. Der mødte os en meget engagereret kursus leder som virkelig formåede at synliggøre vigtigheden af korrekt kommunikation. Mange dagligdags konflikt/opgave blev gennemgået på kurset, og det satte virkelig tingene i perspektiv. Specielt den meget praktiske og autentiske træning af værktøjerne, havde stor effekt. Udbyttet af kurset er ikke til at tage fejl af. Der er nu mere balance og harmoni blandt de ansatte og lederne i dag. Dette til stor gavn for vores virksomhed. Vi vil give vores varmeste anbefalinger."
Pernille NørgaardHR Direktør, Nobia Denmark A/S Skandinavien | Scandinavian Brands
Read More
"Jeg har samarbejdet med Willcan omkring PG1 kurset i flere år. Samarbejdet startede med min egen deltagelse på PG1 – hvilket var ekstremt personligt udbytterigt og lærende. Kursets form med en stor del praktisk træning med fokus på egne udviklingsområder gør, at kurset passer til alle profiler – uanset om man har problemer med for lidt/for meget dominans og gennemslagskraft etc. Jeg har efterfølgende anvendt Willcans PG1 kursus til HTH Køkkeners sælgere og ledere – ligeledes med stor succes.”
Ole Lundtang HansenRegionschef Syd, FoodService Danmark A/S Dagrofa S-Engros – Catering Engros
Read More
"Min oplevelse af kurset ”Praktisk gennemslagskraft”. Jeg har deltaget i dette kursus, ved Anders Bech.Der var et godt sammenspil mellem teori og praksis. Anders var meget engageret og formåede at fastholde os kursister i 3 lange dage. Det teoretiske blev præsenteret på en god og forståelig måde og hvor vi kursister oplevede at ”være med hele tiden”. Der var mange praktiske øvelser, hvor deltagerne på en naturlig måde kastede sig ud i at overskride egne grænser og afprøve sig selv i forhold til det teoretiske. Samtidig lærte jeg helt nye sider af mig selv – hvor går min grænse, hvad er mine rettigheder, hvordan oplever andre mig. Dette er et kursus jeg varmt vil anbefale til alle der har brug for at ”brænde igennem”."
Berit TollgaardAfdelingsleder, Lindab A/S
Read More
"Som ny leder og som menneske, har jeg haft stort udbytte af PG1, og kan varmt anbefale kurset. Har du mod på at træde ud af comfortzonen for en stund og rykke dine personlige grænser, får du redskaber og udfordrende træning i at stå fast på egne rettigheder, håndtere konfliktsituationer og svære samtaler. Du lærer at tolke andre menneskers intentioner med en mere åben og positiv tilgang, og ikke mindst bliver du stærkere i brug af DISK."
Det vi tilbyder
Har du spørgsmål?