Kim Anker HansenHR Manager, Nagel-Group | Nagel Danmark A/S
Read More
"Vi har samarbejdet med Willcan og Anders Bech igennem 8 år omkring lederkurser, personlig gennemslagskraft, kundeservice og senest et team-buildingskursus for omkring 150 deltagere. Kurserne er alle præget af en dejlig vekselvirkning mellem teori og praktiske øvelser, så deltagerne får læringen ”ind under huden”. Og vi har sjældent andet end meget positive tilbagemeldinger fra deltagerne på grund af den meget praksis orienterede undervisning, som tillige er præget af god stemning og godt humør."
Steen N. JensenEngineering Director SPX Cheese, SPX Flow Technology Denmark A/S
Read More
"Personligt syntes jeg at de 3 dage var meget struktureret, effektive og med en enorm god dialog(konstruktiv).En af årsagerne til dette tror jeg at vi var et lille antal deltagere, og vi kom meget omkring hver enkelt. Det var helt tydeligt fra starten at man ikke kunne "gemme" sig på kurset, og dette gjorde at alle deltog maksimalt.Kursus materialet var rigtigt godt ,gennemarbejdet og derfor var resultatet på kurset også derefter.Helt igennem et kanon kursus som jeg kun kan anbefale."Kurserne er alle præget af en dejlig vekselvirkning mellem teori og praktiske øvelser, så deltagerne får læringen ”ind under huden”. Og vi har sjældent andet end meget positive tilbagemeldinger fra deltagerne på grund af den meget praksis orienterede undervisning, som tillige er præget af god stemning og godt humør."
Henrik Herum & Ulrik RiisEjerledere, Ø.S.G A/S
Read More
"Da vores virksomhed gennem flere år er ekspanderet, måtte vi indse at behovet for ledelsesmæssige evner blev større og på et højre niveau. Vi indgik en aftale med Willcan v/Anders Bech om deltagelse i kurset ”praktisk gennemslagskraft”. Kurset som skulle give os de nødvendige ledelsesmæssige redskaber, til at løse dagligdags opgaver på det personalemæssige plan. Vi må tilkendegive at kurset indfriede absolut vores forventninger. Der mødte os en meget engagereret kursus leder som virkelig formåede at synliggøre vigtigheden af korrekt kommunikation. Mange dagligdags konflikt/opgave blev gennemgået på kurset, og det satte virkelig tingene i perspektiv. Specielt den meget praktiske og autentiske træning af værktøjerne, havde stor effekt. Udbyttet af kurset er ikke til at tage fejl af. Der er nu mere balance og harmoni blandt de ansatte og lederne i dag. Dette til stor gavn for vores virksomhed. Vi vil give vores varmeste anbefalinger."
Jens Frost MikkelsenAdm. direktør, Intego A/S
Read More
"Willcan’s kursus i personlig gennemslagskraft 1 er et intensivt kursus i, hvordan man med en dybere forståelse af sig selv kan tilegne sig større gennemslagskraft via en åben og konstruktiv kommunikation. På kurset bearbejdes helt konkrete situationer, som let kunne forekomme i hverdagen, med kommunikative værktøjer fra Willcan. Som eks. kan nævnes ens personlige rettigheder, hvor det er ok at begå fejl, at sige nej og har ret til at bede andre om hjælp. Nogle basale rettigheder, som godt kan glemmes i en travl hverdag. Kurset indeholder også udarbejdelsen af en DISK person profil, for at få en bedre forståelse af ens egen person, og hvorfor man takler konkrete situationer som man gør. Alt i alt er kurset meget spændende og får på kort tid afdækket mange hjørner i skabelsen af ens egen personlige gennemslagskraft."
Pernille NørgaardHR Direktør, Nobia Denmark A/S Skandinavien | Scandinavian Brands
Read More
"Jeg har samarbejdet med Willcan omkring PG1 kurset i flere år. Samarbejdet startede med min egen deltagelse på PG1 – hvilket var ekstremt personligt udbytterigt og lærende. Kursets form med en stor del praktisk træning med fokus på egne udviklingsområder gør, at kurset passer til alle profiler – uanset om man har problemer med for lidt/for meget dominans og gennemslagskraft etc. Jeg har efterfølgende anvendt Willcans PG1 kursus til HTH Køkkeners sælgere og ledere – ligeledes med stor succes.”
Ole Lundtang HansenRegionschef Syd, FoodService Danmark A/S Dagrofa S-Engros – Catering Engros
Read More
"Min oplevelse af kurset ”Praktisk gennemslagskraft”. Jeg har deltaget i dette kursus, ved Anders Bech.Der var et godt sammenspil mellem teori og praksis. Anders var meget engageret og formåede at fastholde os kursister i 3 lange dage. Det teoretiske blev præsenteret på en god og forståelig måde og hvor vi kursister oplevede at ”være med hele tiden”. Der var mange praktiske øvelser, hvor deltagerne på en naturlig måde kastede sig ud i at overskride egne grænser og afprøve sig selv i forhold til det teoretiske. Samtidig lærte jeg helt nye sider af mig selv – hvor går min grænse, hvad er mine rettigheder, hvordan oplever andre mig. Dette er et kursus jeg varmt vil anbefale til alle der har brug for at ”brænde igennem”."
Berit TollgaardAfdelingsleder, Lindab A/S
Read More
"Som ny leder og som menneske, har jeg haft stort udbytte af PG1, og kan varmt anbefale kurset. Har du mod på at træde ud af comfortzonen for en stund og rykke dine personlige grænser, får du redskaber og udfordrende træning i at stå fast på egne rettigheder, håndtere konfliktsituationer og svære samtaler. Du lærer at tolke andre menneskers intentioner med en mere åben og positiv tilgang, og ikke mindst bliver du stærkere i brug af DISK."
Det vi tilbyder
Har du spørgsmål?