Vi tilbyder

Kurser & indhold

Vores tilgang til at gennemfører kurser der virker, bygger på at kvaliteten af et kursusforløb ikke skal måles i mængden af udleveret materiale, men i graden af ændret adfærd. 

Måden vi realisere ovenstående bygger på nedenstående fire undervisningsprincipper:

Du vil blive presset ud på træningsbanen.
Vores instruktører kræver, at kursisterne spiller med. Du kan altså ikke forvente blot at skulle modtage. Vi kræver, at du udforsker dit reelle potentiale. Og det opnås kun ved at vove sig ud på ”træningsbanen”, hvor du naturligvis vil være usikker og måske opleve lidt hjertebanken og svedige hænder. Men bagefter vil du erkende, at du kan mere end du tror. Vi danskere er verdensmestre i at sætte begrænsninger for os selv. En af vores primære opgaver er derfor at give dig som kursist en praktisk erkendelse og oplevelse af, hvor stort dit potentiale reelt er, og få dig til at bruge det.!!

Du kan opleve at få røde kinder på vores kurser, for du bliver direkte konfronteret med dine svage sider, og det kan godt opleves hårdt. Men vores erfaring er samtidig, at det netop er disse oplevelser, som du efterfølgende vil huske som positive og udviklende. En typisk kommentar fra vores kursister er: ”Hvor er det dejligt I siger tingene lige ud. Det har åbnet mine øjne for konsekvensen af ikke at arbejde med mine svage sider”.

Du vil konstant være praktisk involveret i din egen udvikling. Under kurset bliver der trænet, trænet, og atter trænet. Vores holdning er, at man kun udvikler sine svage sider gennem målrettet arbejde. Det kan være hårdt, men da det er dig selv og din adfærd der er i fokus, vil du også opleve den hårde træning som meget motiverende. At arbejde med sin egen personlige adfærd, er altid spændende.!!

Vi vil måle din udvikling. Det kan være svært at vurdere sig selv. Derfor følger vi dig efter kurset for at holde øje med din udvikling. Vi laver derfor ofte en effektmåling før og efter kurset, så du vil kunne få andres vurdering af, om du er blevet bedre på de områder, du vil udvikle dig på. De bedste og mest objektive dommere findes i dine omgivelser. På den måde kan du få konverteret “bløde værdier” om til noget konkret målbart.

På disse sider finder du beskrivelser af vores kursusrække. Vælg i menuen, hvilken uddannelse du ønsker mere information omkring.

Såfremt du har andre ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvorfor Willcan?
Har du spørgsmål?