Vi tilbyder

Praktisk Ledelse – et kursus der styrker dit ledelsesmæssige håndværk!

Hvem henvender kurset sig til?

Praktisk Ledelse henvender sig til ledere som har linjeledelse, og som ønsker at blive en endnu bedre leder!

Indhold:

Under kurset får du indsigt og træning i:

  • At blive en god kommunikator, hvilket bl.a indebærer at reducere distancen mellem det du siger, og så måden det bliver opfat-tet på.
  • Gennem anerkendende ledelse, at få en meget løsningsorienteret og motiverende teknik, til at løse problemstillinger hvor medarbejderen ikke præsterer tilfredsstillende.
  • Gennem simple spørgeteknikker, at få skabt den nødvendige tillid hos dine medarbejdere, således de har tryghed til rettidigt at involvere dig i forhold, der kan påvirke deres indsats på jobbet.
  • Et effektivt værktøj til at stille krav og få dine beslutninger gennemført, hurtigt og effektivt – også ved modstand og kon-flikter.
  • En gennemprøvet metode til effektivt at implementere forandringer på.
  • Staldtips til at sammensætte det rigtige team, og få dem til at arbejde effektivt sammen.
  • Indsigt og forståelse i dine medarbejderes personlige værdier, og dermed en guidline til hvordan du bedst motivere, kommu-nikere, roser og riser dem, tilpasset deres individuelle personlighed.

Udbytte:

  • Du vil få udvidet din ledelsesmæssige værktøjskasse ved hjælp af en række gennemprøvede værktøjer med dokumenteret effekt.
  • Du vil få en masse praktisk inspiration fra de andre ledere, der deltager på kurset.
  • Du vil blive testet, hvordan du reagere under pres, lærer at håndtere det og dermed blive endnu mere robust.

Hvordan foregår undervisningen?

Praktisk Ledelse er en kombination af korte teorioplæg kombineret med praktisk træning i øvelser baseret på ofte autentiske, ledelsessituationer.
Vekselvirkningen mellem den meget praktiske træning og den direkte personlige feedback er centralt under hele kurset. Du bliver konstant og kontant vurderet og konfronteret på de resultater, du skaber under kurset, samt hvor og hvordan du bør justere din adfærd som leder. Det kan give ”røde kinder”, men det er det som giver udvikling!
På kurset vil der komme en ekstern foredragsholder, som har succes med personaleledelse. Du vil her få mulighed for praktisk sparring og råd til din daglige ledelse.

Før kurset:

Før du møder op, vil du skulle forberede din egen vanskelige ledercase. På kurset vil du, med udgangspunkt i det du træner, få inspiration til, hvordan du kan løse casen og efterfølgende implementere den hos dine medarbejderere.

Stort fokus på hver enkelt deltager
For at sikre optimalt udbytte og effekt af træningen er der max. 7. deltagere pr. træner.

Varighed:

2*2 dages internat, efterfulgt af 3*personlig opfølgning, fordelt over 3 måneder.

content/praktisk-ledelse-stor.jpg