Aktuelt

Forsyningschef

D. 08 februar 2021

Ved Løgten Skødstrup Forsyning

Løgten Skødstrup Forsyning varetager den daglige drift og administration af vand – og varmeværket. Vi har en stigende omsætning og en god økonomi, og er beliggende i et vækstområde. Antal forbrugere stiger, og da forsyningssikkerheden og den bedste, samt billigste forsyningskilde altid er det vigtigste for os, søger vi en forsyningschef for de to værker, til en nyoprettet stilling. 

Så…har du lyst til at stå i spidsen for et innovativt Forsyningsselskab, med en velfungerende organisation, og motiveres du af at arbejde med ledelse og udvikling, så har vi jobbet til dig.  

Om jobbet

Sammen med dine kommende medarbejdere og en proaktiv forretningsorienteret bestyrelse, vil du være ansvarlig for forsyningssikkerheden af vand og fjernvarme til vores forbrugere.

 Dine primære opgaver vil i prioriteret rækkefølge være:

 •   Gennem din ledelse at fastholde og udbygge en proaktiv kultur for vores dygtige medarbejdere, såvel fagligt som personligt
 •   Styrke de administrative processer, samt opfølgning og fremdrift af opgaver og projekter i organisationen
 •   Ansvarlig for drift og vedligeholdelse af selskabets produktionsanlæg og ledningsnet
 •   Igangsætte udvikling og gennemførsel af tiltag der kan styrke vores vand og varmeværk, til gavn for vores forbrugere
 •   Etablere og udbygge kontakten til relevante myndigheder og samarbejdspartner

Om dig

Du har en teknisk baggrund som maskinmester, ingeniør eller lign., og motiveres af at arbejde med personaleledelse og udvikling af vores forsyningsselskab. Branchekendskab vil være en fordel, men ikke et krav.

 

Som person er du analyserende og handlekraftig, med respekt for andres værdier. Du er en synlig leder, der kan skabe et konstruktivt samspil med såvel eksterne som interne interessenter, samt har strategisk flair. Derudover forventes det at du:

 • Har erfaring og interesse for ledelse og administrative opgaver
 • En god økonomisk forståelse, samt grundlæggende indblik i vand og varmeforsyningsloven
 • Har gode kommunikative evner, som kan formidle teknisk kompliceret information
 • Kan holde fokus på forretningen, og sikre den naturlige videreudvikling af forsyningsselskabet

Vi tilbyder dig

 • At stå i spidsen for et innovativt forsyningsselskab, med kompetente og stabile medarbejdere.
 • En aktiv visionær og forretningsorienteret bestyrelse som du referere direkte til, og kan bruge som kompetent sparringspartner.
 • Et faglig spændende, fleksibelt job med mange forskelligartede opgaver i en mindre organisation, hvor du i høj grad får mulighed for at udvikle dig som menneske og leder.

Rekrutteringsprocessen varetages af firmaet PT Group. Har du spørgsmål til jobbet eller processen, er du velkommen til at kontakte Anders Bech på 29 29 28 27.  

Stillingen ønskes besat nu, men vi venter gerne på den rette.  Send din ansøgning til ab@willcan.dk mærket ”Forsyningschef Løgten-Skødstrup” og vedlæg dit CV. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Løgten Skødstrup Forsyning levere varme til ca. 3.500 forbrugere og vand til ca. 2.700 forbrugere. Vand- og varmeværket er selvstændige forbrugerejede værker med hver sin ejerkreds, generalforsamling, bestyrelse og regnskab. Varmeværket er en del af Varmeplan Aarhus.  Vi ønsker at være en aktiv del af den grønne omstilling, og samtidig udbygge forsyningsområdet, for herigennem sikre en forsat vækst og udvikling af de to værker. 

< Tilbage til oversigt

bubble